Liceul Tehnologic Grigore Moisil Braila collaborates in the Media.

Our partner from Romania have published several news on their website, as well as in other media. Some of them are here:

INNOVAROOM

Training Course

VERONA-Noiembrie 2019

Project: INNOVAROOM: Generating new classrooms ideas for a better school education

Code: 2018-1-ES01-KA201-050729

Al doilea curs de pregătire din cadrul proiectului  a avut loc la Verona, Italia, în peroiada 3-8 noiembrie 2019, coordonatorul fiind institutia educationala non-profit Polo Europeo della Conoscenza.  În primele trei zile gazda a fost Instituto Comprensivo di Bosco Chiesanuova – 35 km de Verona, o școala moderna ce poate fi data ca exemplu pentru noile cerinte ale procesului de invatare, mai precis cum sa transformi în realitate idei inovative. Echipa  liceului nostru a fost compusa din patru profesori, aceștia participând la cursuri tinute de reprezentanti ai Universității din Cipru, Facultatea de Arhitectura-(ex. Psihologia relatiilor și spatiilor), dar și la ateliere de lucru ce au avut ca obiectiv crearea unor spatii de învățat / clase moderne.

 Zilele următoare au presupus vizitarea altor institutii de învățământ, școala secundara din Rovere și Scuola Virgo Carmeli din Verona și participarea la doua sesiuni de instruire susținute de profesori italieni –Good practices of multidisciplinary  teaching with robots – și  -Introduction to robotics, tools, pedagogy and models.  De menționat sunt și multiplele repere culturale oferite de orașul Verona, unul dintre acestea fiind muzeul Castel Vecchio, vizitarea lui incheind lista activitatilor acestei intalniri de proiect.

Publication in local paper page of a short description of the project.

Local Meeting to disseminate the InnovaRoom Project

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *